Frank Van der Auwera

Frank Van der Auwera

Heeft een van de fijnste wijnpennen en scherpste -neuzen van de Lage Landen. Hij schrijft wekelijks voor De Morgen Magazine over wijn en gastronomie en publiceerde in tientallen magazines. Hij werd al tweemaal uitgeroepen tot Wine World Ambassador of the Year (2000 en 2005) en won ook le Prix Louis Marinier (2004).

Bibliografie

Wijnkoopgids 2009
Wijnkoopgids 2010
Wijnkoopgids 2011
Wijnkoopgids 2012
Wijnkoopgids 2013
Wijnkoopgids 2014
Wijnkoopgids 2015
Wijnkoopgids 2016
Wijnkoopgids 2017 
Wijnkoopgids 2018: 30e editie! (oktober 2017)

Over Wijnkoopgids 2016:

‘De stijl is helder, vlot en enthousiast, leerzaam en verhelderend’ en 'Handige steun bij het inkopen van wijn voor zowel de leek als de gevorderde wijnliefhebber.' - Biblion