Boekvoorstelling 'Kwaad bloed' - 7 februari

Op dinsdag 7 februari stellen we Kwaad bloed, de nieuwe psychologische thriller van Tine Bergen, feestelijk aan je voor in Standaard Boekhandel Aarschot. Je bent welkom vanaf 20u.


Programma

  • Uitgever Ronald Grossey verwelkomt
  • Valerie (@valeriesboekenwereld) interviewt Tine Bergen
  • Muziek van That shady cypress tree
  • Tine Bergen signeert
  • We heffen het glas

Locatie: Standaard Boekhandel Aarschot (Theo De Beckerstraat 12-14, 3200 Aarschot)

Aanvang: 20uKwaad bloed

Leuven, donderdagavond. Zeven studenten zitten opgesloten in de gemeenschappelijke keuken van hun kot. Zes leven. De zevende, Vinz, is dood. Zijn beste vriend Serge heeft gezworen dat iedereen pas naar buiten mag als de moordenaar zichzelf bekend heeft gemaakt.

Vinz was altijd in voor een feestje of een uitdaging. Hij was ook heel impulsief en bijgelovig. En hij heeft een bijzonder (invloed)rijke grootvader die zijn enige kleinzoon altijd de hand boven het hoofd houdt.

Naarmate de nacht vordert en de sfeer grimmiger wordt, worden steeds meer roddels, beschuldigingen en geheimen op tafel gelegd. Iedereen heeft goede redenen om Vinz te vermoorden. Maar wie heeft de beste redenen? Of wie vond dat hij reden genoeg had? Want misschien was Vinz wel vooral goed in het zetten van kwaad bloed. En ook kwaad bloed kruipt waar het niet gaan kan.