Boekvoorstelling 'De aanpassingen' - 8 oktober

Uitgeverij Vrijdag en boekhandel Stad Leest nodigen je uit voor de presentatie van De aanpassingen, de nieuwe roman van Toon Van Mierlo.Inschrijven?

We verwachten je op vrijdag 8 oktober om 20u in Boekhandel Stad Leest, Antwerpen. Het programma is een geheim, maar Elton John doet al zeker mee.

Badmuts verplicht.


De aanpassingen

Octavia en Casper drijven over de wereldzeeën, die heel wat groter geworden zijn dan ze hadden geleerd toen ze aan het begin van de eeuw in dezelfde klas op de lagere school zaten. Nu hebben deze twee zeventigers zich samen laten opsluiten in een duosfeer en dobberen ze in dit hoogtechnologisch ei over een eindeloze watervlakte. In hun vrijwillige gevangenschap kennen ze meer luxe en veiligheid dan op het vasteland, maar het is wel voor altijd.
Tot het einde van hun leven hebben ze alleen nog elkaar, dus hoeven ze hun geheimen ook niet langer te bewaren. De bekentenissen komen langzaam los, maar de geschiedenis tussen hen blijkt moeilijker doorwaadbaar dan ze hadden voorzien.

Over de auteur

Toon Van Mierlo (1971) debuteerde in 2006 met de roman Het geluk van jonge vaders. In januari 2016 verscheen zijn tweede roman Een paar is twee.