Confidenties aan een ezelsoor LIEFDESFABELS - Frank Adam

Klik op de afbeelding om te vergroten
Frank Adam
9789460010699

‘Baad niet in de vijvers van hun ogen,' zei de apotheker, ‘mijd de sluier van hun schoonheid, en hoed u voor orale betrekkingen.'

Na zijn eerdere avonturen in de woestijn, zijn omzwervingen rond de wereld en zijn reis door de begeerte, begeeft de literaire ezel van Confidenties aan een ezelsoor zich op het kronkelige pad van de liefde.

De overspelige schoondochter, de bedrogen advocate, de anesthesiste en de cardioloog, de melkboer en de melkboerin, de rijke vrouw en haar man... Via vermakelijke fabels leert de lezer wat er in de liefde zoal fout kan gaan en hoe het mits wat goede raad ook beter kan.

De geestig filosofische stijl van Frank Adam, de prikkelende prenten van Klaas Verplancke en de openhartige proloog van de uitgever maken van dit boek een onmisbare liefdesgids die uw relatie redt terwijl u leest.

Liefdesfabels bekoorde eerder het lezerspubliek van De Morgen, Snoecks en het Franse tijdschrift Espace(s). De muziektheatervoorstelling Erotische Fabels van Frank Adam en componist Johan De Smet veroverde Vlaanderen. De luisterspelbewerking maakte furore op Klara.

De pers over ‘Erotische fabels'

Erotische hoogstandjes met een groot rodeoortjesgehalte maar ook vol verbale finesse. De fabels van Frank Adam zijn stilaan een fenomeen. (Knack)

Gedurfd, betoverend, spannend, hilarisch. Een verbaal-filosofisch vuurwerk vol verwijzingen, poëzie en intellectueel plezier. (Klara)

Voor al wie denkt dat filosofie en ezels niet sappig kunnen zijn. Je krijgt er warempel rode oren van. (De Standaard der Letteren)

De retorica erotica wordt alle eer aangedaan. Lekker stout en beter dan ‘Van aardbei tot zweepje' of ander populair erotisch leesvoer. (Het Belang van Limburg)

 

isbn 978 94 6001 0699
gebonden, geïllustreerd, 76 blz
maart 2010

€ 25,00 (Incl. 6% BTW)