De geknipte man voor comedy. Mijn eerste show

Klik op de afbeelding om te vergroten
9789460012570

Auteur: Steven Goegebeur & Karel Michiels

Hoe word je een goede comedian? Velen voelen zich geroepen, weinigen zijn uitverkoren. Steven Goegebeur weet al lang hoe hij mensen kan amuseren en entertainen. Hij heeft 15 jaar voor de klas gestaan en vele honderden educatieve voorstellingen gegeven. Maar volstaat dat om, gewapend met enkel een microfoon, een zaal aan het lachen te krijgen?

Zijn vrouw Liesbeth trekt Steven over de streep en introduceert hem in het theater. Hij krijgt les, tips en aanmoedigingen van Wouter Deprez, Vitalski, Raf Walschaerts, Bart Peeters, Nigel Williams en Raf Coppens. Hij bouwt zijn set uit van 5 minuten tot een volwaardige onemanshow.

Hij kent ook tegenslag, en ervaringen die hem het vertrouwen in het vak bijna doen verliezen. Hij komt zichzelf tegen, geestelijk en lichamelijk. Is hij wel de geknipte man voor comedy?

Wie de eerste show van Steven Goegebeur gezien heeft, kan op die vraag alleen maar luidkeels 'Ja!' antwoorden. In zijn eerste boek vertelt hij met evenveel flair en humor het verhaal van zijn nieuwe carrière. 

€ 18,50 (Incl. 6% BTW)
Comments