Dag Sinterklaas vertelboek

Klik op de afbeelding om te vergroten
Hugo Matthysen & Marjan Van den Berghe
9789460011788

Bart is een kleine jongen die alles wil weten over Sinterklaas. Hij weet al erg veel: dat de Sint tijdens het jaar in Spanje woont, dat hij een knecht heeft die Zwarte Piet heet. Maar nog blijven er heel wat vragen onopgelost. Bijvoorbeeld: hoe heet het paard van Sinterklaas? Wordt de Sint wel eens verliefd? Maken Sint en Piet wel eens ruzie? Terwijl Bart leuke avonturen beleeft, beantwoorden Sint en Piet al zijn vragen.

De bekroonde reeks Dag Sinterklaas is al twintig jaar met succes te zien op televisie. Nu worden de verhalen voor het eerst in een groot vertelboek gebundeld, met gloednieuwe, sfeerrijke illustraties.

Hugo Matthysen schrijft scenario’s, bijdragen voor Humo, boeken en treedt ook wel eens op met de Clement Peerens Explosition. Hij schreef ondermeer de tv-reeksen Kulderzipken, Dag Sinterklaas en De Zingaburia. 

Marjan Van Den Berghe is beginnen tekenen op haar vijfde, toen ze van de Sint een mega de luxe kleurpotlodenset kreeg. Ze is blij dat ze met dit boek eindelijk iets terug kan doen voor de Heilige Kapoen.

ISBN 9789460011788

Hugo Matthysen schreef ook de Sinterklaasfilm Ay Ramon! Bekijk hier de trailer. 

Niet leverbaar

€ 5,00 (Incl. 6% BTW)
Comments