Schwob-leesclubs Frans Werfel

Start: 15/01/2017 - 09:00
Stop: 15/01/2017 - 23:00

Bent u geïnteresseerd in Het bleekblauwe handschrift van een vrouw? Doe dan op 15 januari mee aan één van de leesclubs gewijd aan deze klassieker!

Amsterdam

Geef je op voor de Amsterdamse leesclub van Werfel bij Plantage Boekhandel Overtoom, onder leiding van Rob Schouten! Voor meer informatie rond de deelnemende boekhandels, het leesclubfestival en het afsluitend Schwobfest in Amsterdam, klik hier.

Tickets voor het leesclubfestival in Amsterdan kunnen ook online gekocht worden.

Maastricht

In Maastricht wordt de leesclub over het boek van Werfel geleid door cultuur- en ideeënhistoricus Bart Jan de Graaf. Voor meer informatie omtrent locatie en ticketverkoop in Maastricht, klik hier.

Castricum

Ook Castricum sluit zich aan bij het rijtje. Kantoorboekhandel Laan organiseert namelijk die dag ook een leesclub rond de roman van Werfel. Neerlandica Corien Hildenbrant zal de leesclub leiden.

Eindhoven

Jan Verhagen, lid van het DWDD-boekenpanel, leidt op 15 januari de leesclub van Werfel in Boekhandel Van Piere in Eindhoven.

Purmerend

Germanist en auteur Jerker Spits brengt u op 15 januari in vooroorlogse Oostenrijkse sferen bij Boekhandel Het Leesteken.

Klik hier voor meer informatie over Schwob.