Uitgeverij Vrijdag, een onafhankelijke literaire uitgeverij gevestigd in Antwerpen sinds juni 2008, wil zo veel mogelijk lezers bereiken met authentieke meningen en verhalen van schrijvers die schoonheid, ontspanning, verwondering en antwoord bieden in & aan een bewegende wereld.

Stijlvol, innoverend, rebels en verrassend. Veel aandacht gaat naar de professionele begeleiding in elk stadium van het boek: redactie, productie, verspreiding, promotie. Daarbij worden schrijver én lezer centraal gesteld. 

De uitgeverij, gestart door Rudy Vanschoonbeek, publiceerde inmiddels meer dan 450 titels - poëzie en proza, essay en naslagwerk, prentenboek of beeldroman, kalender of wegwijzer - van overwegend Vlaamse auteurs, met de nadruk op literatuur en kwaliteitsnon-fictie, die zich mogen verheugen in ruime publieksbelangstelling. 

De naam heeft de uitgeverij te danken aan het bekende toneelstuk van Hugo Claus, maar doet evenzeer denken aan de kompaan van Robinson Crusoe, het begin van het weekend of de ongebonden wellust. De kartelrand van ons logo is de taalgrens van ons vaderland.

 

Volg Uitgeverij Vrijdag via onze sociale media:Uitgeverij Vrijdag n.v.

Jodenstraat 16
B-2000 Antwerpen
T +32 (0)3 345 60 40

info@uitgeverijvrijdag.be

manuscript@uitgeverijvrijdag.be

IBAN: BE22 7512 1176 1447

Webwinkel: BE90 9730 6615 3832

BIC: ARSPBE22

BTW: BE 0898 762 111 

Verkoop en promotie

Pers- en recensie-aanvragen kan u richten aan mira@uitgeverijvrijdag.be

Elkedag Boeken verzorgt de verkoop en promotie van onze titels in Vlaanderen.

New Book Collective verzorgt de verkoop en promotie in Nederland.

 

Boeken bestellen

Al onze titels kunnen besteld worden bij elke boekverkoper of via onze webwinkel.