Onze nieuwe titels dit najaar

Recht van Antwoord

De moeder van Paul Van Oevelen over MIJN MOEDER VERZAMELT VADERS

'De parabel van het ezelsoor' onder veel belangstelling gelanceerd

Op 9 december werd 'De parabel van het ezelsoor', een samenwerking van journalist Ivan De Vadder en cartoonist Karl Meersman, onder veel belangstelling gelanceerd in het Voorzitterschap van De Kamer.

Christophe Deborsu leidde in en de speech van Ivan De Vadder verscheen ook als opiniestuk op de VRT-nieuwswebsite.

 

Het boek kan je hier bestellen.

Max Temmerman leest voor

Een tijdje terug las Max Temmerman 'Bijna een Amerika' in op vraag van deLuisterpuntbibliotheek. Sinds kort is die auditieve versie ook uitleenbaar. In dit filmpje leest hij het integrale openingsgedicht 'Horror, een sprookje' voor. Als een roadmovie voert het de lezer mee naar de donkerste plek denkbaar: 'Dit zwart is niet meer mogelijk. Wie eerder heeft ooit de schaduw van schaduw gezien?'

4 nieuwe Wablieft-boeken

Vanaf deze week zijn er 4 nieuwe Wablieft-boeken verkrijgbaar: 'Johnny Stalker' van Diane Broeckhoven, 'Verloren in je hoofd' van Nathalie Carpentier, 'De taart van Tamid' van Ria Massy en 'Jelle' van Gil vander Heyden.

De Wablieft-boeken zijn vlotte boeken in duidelijke taal voor volwassen beginnende lezers. De boeken zijn boeiend, spannend, ontroerend, interessant... En geschreven door enkele bekende auteurs. Ontdek alle boeken van Wablieft op www.wablieft.be

Luisterboek WOESTEN

Vanaf heden kunt u Woesten niet alleen lezen, maar kunt u zich ook gewoon laten voorlezen door auteur Kris Van Steenberge.

Luister hier alvast naar een sample.

Het luisterboek is verkrijgbaar bij de Confituur-boekhandels.

 

 

 

WOESTEN wint de Debuutprijs 2014 én Publieksprijs en Juryprijs De Bronzen Uil 2014

Met veel trots kunnen wij melden dat Kris Van Steenberge de Debuutprijs 2014 in de wacht sleept met zijn roman Woesten. Dit werd op 14 oktober door Boek.be bekendgemaakt op de Boekenbeurs.

Daarenboven heeft de auteur niet alleen de publieksprijs (waarvoor veel dank) maar ook de juryprijs van De Bronzen Uil 2014 gewonnen voor zijn prachtige debuut.

 

Proficiat, Kris, en bedankt, lezers!

 

Op Eenzame Hoogte

Comments