Onze nieuwe titels dit najaar

Max Temmerman leest voor

Een tijdje terug las Max Temmerman 'Bijna een Amerika' in op vraag van deLuisterpuntbibliotheek. Sinds kort is die auditieve versie ook uitleenbaar. In dit filmpje leest hij het integrale openingsgedicht 'Horror, een sprookje' voor. Als een roadmovie voert het de lezer mee naar de donkerste plek denkbaar: 'Dit zwart is niet meer mogelijk. Wie eerder heeft ooit de schaduw van schaduw gezien?'

4 nieuwe Wablieft-boeken

Vanaf deze week zijn er 4 nieuwe Wablieft-boeken verkrijgbaar: 'Johnny Stalker' van Diane Broeckhoven, 'Verloren in je hoofd' van Nathalie Carpentier, 'De taart van Tamid' van Ria Massy en 'Jelle' van Gil vander Heyden.

De Wablieft-boeken zijn vlotte boeken in duidelijke taal voor volwassen beginnende lezers. De boeken zijn boeiend, spannend, ontroerend, interessant... En geschreven door enkele bekende auteurs. Ontdek alle boeken van Wablieft op www.wablieft.be

Luisterboek WOESTEN

Vanaf heden kunt u Woesten niet alleen lezen, maar kunt u zich ook gewoon laten voorlezen door auteur Kris Van Steenberge.

Luister hier alvast naar een sample.

Het luisterboek is verkrijgbaar bij de Confituur-boekhandels.

 

 

 

WOESTEN wint de Debuutprijs 2014 én Publieksprijs en Juryprijs De Bronzen Uil 2014

Met veel trots kunnen wij melden dat Kris Van Steenberge de Debuutprijs 2014 in de wacht sleept met zijn roman Woesten. Dit werd op 14 oktober door Boek.be bekendgemaakt op de Boekenbeurs.

Daarenboven heeft de auteur niet alleen de publieksprijs (waarvoor veel dank) maar ook de juryprijs van De Bronzen Uil 2014 gewonnen voor zijn prachtige debuut.

 

Proficiat, Kris, en bedankt, lezers!

 

Op Eenzame Hoogte

nu uit: de nieuwe thriller van Patrick Conrad. Zijn vorige thriller bereikte zojuist de shortlist van De Gouden Strop voor beste misdaadroman.

WALKER wordt gelanceerd door criticus John Vervoort op 13/5 om 20u in galerij De Zwarte Panter, Antwerpen.

Twee dagen eerder startte de expo van zijn nieuwe schilderijen A PANTHEON in Galerie Jan Dhaese, Gent

nu al getipt voor de eindejaarslijstjes: Het Zotte Geweld van Joris Vermassen