© Kwestion.be

Stef Vanlee

is acteur (Dertigers, Familie en SOS 112) en theatermaker (Fractie van een seconde), maar bovenal is hij sinds 1998 spoed- en MUG-verpleegkundige bij ZNA Jan Palfijn. Zijn debuut, 112 verhalen met, over en op spoed, verschijnt in de zomer van 2022.


BOEKEN

(2022)


Leesfragment: 112 verhalen - Stef Vanlee

Laat je verrassen en dompel je onder in de bijzondere wereld van de urgentiegeneeskunde in 112 verhalen. Stef Vanlee vertelt in dit boek waargebeurde verhalen met een vaak dramatische afloop, verrassende ontknopingen en bizarre gebeurtenissen. De eerste twee verhalen krijg je hier als voorproefje.

Lees meer »

Boekvoorstelling

Op de Internationale Dag van de Verpleging stelde Stef Vanlee 112 verhalen voor in ZNA Cadix. Ambulanciers begeleidden de bezoekers naar de zestiende verdieping waar Nathalie Delporte de avond presenteerde. Aan het woord kwamen Wim Van De Waeter (algemeen directeur patiëntenzorg ZNA), Rudy Vanschoonbeek (Uitgeverij Vrijdag), Herman Verbruggen (acteur), Linde Merckpoel (MUG-verpleegkundige voor 1 nacht) en Udoka Onyenekwu (getuige). Met muziek van Katrien Verfaillie.

© Kwestion.be