Soumia Aattaoui (1991)

is het gezicht achter de succesvolle blog en Instagrampagina Keuken van Sou. Als klein meisje was ze al niet weg te slaan uit de keuken. Koken en bakken is voor haar als ademen en knipperen met de ogen: het gaat vanzelf en ze kan niet zonder. Haar passie en liefde voor eten brengt zij op een creatieve manier over die aanstekelijk werkt.

In de zomer van 2022 verschijnt bij Vrijdag haar kookboek Keuken van Sou. Good food based on your mood.


BOEKEN

(2022)


Keuken van Sou. Good food based on your mood.


31 augustus 2022

Keuken van Sou binnengekomen in de Bestseller 60

Met veel plezier melden we dat Keuken van Sou meteen bij verschijnen een plaatsje in de Bestseller 60 wist te veroveren. Het kookboek van Soumia Aattaoui kwam binnen op plaats 46 in de algemene lijst. In de categorie 'culinair' staat Keuken van Sou zelfs op 1!

De Bestseller 60 is de officiële lijst van bestverkochte boeken in Nederland. Deze ranglijst geeft het boekenvak en de lezer wekelijks inzicht in de bestverkochte Nederlandstalige boeken.

 


Over Keuken van Sou:

'Soumia Aattaoui van foodblog Keuken van Sou begrijpt dat eten en emotie bij elkaar horen.'

AD Mezza

'Een liefdesverklaring aan eten, haar Marokkaanse wortels, de wortels van haar Afghaanse echtgenoot en aan de keuken waar grenzen wegvallen en invloeden en culturen liefdevol samenkomen.'

NRC

'Wereldkeukens, culturele tradities, de kennis van verschillende generaties… In haar kookboek en op haar foodblog combineert Soumia Aattaoui het allemaal. De verbinding zoeken staat centraal.'
Allerhande

'Geschreven in een opgewekte en heldere stijl en bevat persoonlijke en humoristische anekdotes van de
auteur.'

NBD Biblion

'Keuken van Sou is een vrolijk en vooral heel divers kookboek geworden. Voor ieder wat wils en niet op één kookstijl of keuken vast te pinnen.'

Kookboekenieuws.nl

'Een kookboek waar iedereen blij van wordt.'

Koken & Genieten