Laura Van den Broeck

is een jonge, dynamische twintiger die als voedingsconsulente dagelijks mensen begeleidt op hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Als enthousiast foodliefhebber en kok is haar deelname aan Komen Eten niet onopgemerkt gebleven. Via haar Instagrampagina @befitbeawesomebylaura deelt ze haar eigen gezonde recepten en workout-tips met duizenden volgers.

In het voorjaar van 2019 verscheen haar eerste kookboek bij Uitgeverij Vrijdag. Be fit, be awesome combineert simpele gezonde recepten met leuke work-outs die je overal kan doen en werd in het najaar van 2020 gevolgd door Be fit, be awesome 2.

Na het grote succes van haar vorige twee boeken kon een derde deel niet achterblijven. Be fit, be awesome 3 verscheen in 2022 en bevat meer dan 80 heerlijke en voedzame recepten die niet veel tijd en moeite kosten. Bij elk gerecht geeft Laura alternatieve ingrediënten en tips rond restverwerking, zodat je voedselverspilling tegengaat én geld uitspaart.


BOEKEN

(2022)

(2020)

(2019)


RECEPTEN


Over Be fit, be awesome 3:

‘Steeds opnieuw heel verrassende en lekkere gerechten. Heel leuk dat er verschillende mogelijkheden zijn van ingrediënten naar smaak of wat je in huis hebt. Ook tips om overschotten te verwerken.’

★★★★★
Sophie
lezersreactie via Standaard Boekhandel

‘Heel leuk boek, na de eerste twee boeken die ook al makkelijk te gebruiken zijn.’

★★★★★
Lies
lezersreactie via Standaard Boekhandel

‘Echt zalig dat er zo veel recepten in staan en dat ze zowel voor de zomer als de winter zijn, zowel voor een snelle als een feestelijke hap…alles staat er in, gewoon top!’

★★★★★
Lisa
lezersreactie via Standaard Boekhandel

‘Na haar 1e en 2e boek haalde ik nu ook het 3e in huis. Net zoals de vorige is het weer een knaller van formaat!'

★★★★★
Emily
lezersreactie via Standaard Boekhandel


MEDIA