HOMEWEBWINKEL / FICTIE / DEBUTANTEN VAN VRIJDAG

Debutanten van Vrijdag

Recent verschenen

Auteurs

Maak kennis met enkele debutanten uit ons fonds.

Frederik Hautain is schrijver, dichter en scenarist. Hij is wars van hokjes en graag op diverse fronten actief. Van zijn hand verschenen eerder de graphic novels De Walvis en Meisjes van Medusa, en de dichtbundel Sterrenwacht. Hij komt terug is zijn romandebuut.

Tyche combineert haar liefde voor film en literatuur  in haar job als freelance scenarist. Ze werkte onder meer mee aan fictiereeksen voor Ketnet, Streamz, VRT en VTM, en ze is actief in de Raad van Bestuur van de Scenaristengilde. Ze debuteert met Over dit gevoel is nagedacht. 

Raf De Bie (1986) woont en schrijft in Lier. Hij studeerde aan Schrijvers Academie Antwerpen en was twee jaar redactielid bij Kluger Hans. Zijn kortverhalen verschenen bij o.a. DW B en deFusie.

Marieke De Maré verzint, schrijft en vertelt. Ze heeft het vermogen om schoonheid te zien in de meest kwetsbare momenten en deelt dit graag met anderen. In 2020 debuteerde ze met de roman Bult, die lovend werd onthaald. Ik ga naar de schapen is haar tweede roman.

Zita Theunynck werkt als stratege bij een reclamebureau in Antwerpen. Als ze daar niet is, dan is ze thuis aan het schrijven. Of ze zit op haar stoep met een glas rode wijn, dat kan ook.

Het wordt spectaculair. Beloofd. is haar debuut.


Nieuws

28 oktober 2023

Dieter Rogiers wint de Fred Braeckman Award voor Bot mes

De Brusselse auteur Dieter Rogiers wint met zijn literaire thrillerdebuut de debuutprijs van de Knack Hercule Poirotprijs 2023. In een spannend verhaal vol moreel ambigue personages en verrassende plotwendingen gidst hij de lezer in Bot mes door een surreële stad waarin afkeer en liefde keerzijden zijn van dezelfde medaille.  


Webwinkel

Bestel hier de debuten van Vrijdag.


Verwachte levertijd

  • België: 3-5 werkdagen
  • Nederland: 5-10 werkdagen
  • Europa: 5-15 werkdagen

Betaalmogelijkheden