HOMEWEBWINKEL / PREORDERS

Preorders

Als eerste de nieuwe titels van Uitgeverij Vrijdag ontvangen? Hier bestel je de reeds aangekondigde titels. Zodra het boek van de drukker komt, sturen we het bestelde exemplaar naar u op!


Binnenkort bij Uitgeverij Vrijdag

Bestel hier het boek van uw keuze.

Verschijningsdata

 

j u n i
Karels Crypto: de spiksplintere tachtig – Karel Vereertbrugghen
Antwerp Empire Palace – Patrick Conrad
De crèchecrisis - Celia Groothedde
Rijke mensen sterven niet – Jos Pierreux
Gemis – Diane Broeckhoven
Scheiding van goederen – Roger Van de Velde

 

s e p t e m b e r
De wiegjes van Lebensborn – Eric Bauwens
Panter praat – Guinevere Claeys & Johan Faes

 

o k t o b e r
Breydel – Lisa Demets
Nou en? – Patrick Van GompelNieuws

24 maart 2023

Zomers genieten met Uitgeverij Vrijdag!

In de zomer van 2023 publiceren we het vijftigste boek van Diane BroeckhovenGemis. Daarnaast verschijnt een nieuwe thriller van Jos Pierreux en gaat Patrick Van Gompel op zoek naar wat de Nederlanders zo Nederlands maakt. We mogen jullie zomeravonden bovendien verrijken met tachtig nieuwe onweerstaanbare crypto-opgaven in Karels Crypto: de spiksplintere tachtig.

Nele Reymen beantwoordt Frequently Asked Questions over het moederschap en Lisa Demets brengt de geschiedenis achter de succesvolle branding van de Brugse familie Breydel. Eric Bauwens onderzoekt in De wiegjes van Lebensborn hoe de zucht naar het creëren van deperfecte mens ook nu nog doorwerkt. Galerist Adriaan Raemdonck, pionier in de kunstwereld, vertelt zijn unieke verhaal in Panter praat. Twaalf postulaten dienen als emblemen om vijftig jaar kunstgeschiedenis te markeren.

Tot slot nodigt Luc Verdoodt u uit om op de fiets te stappen. Vlaams toppenboek voor de fiets is een ranking van honderd toppen die informeert over afstand, hoogtemeters, wegdek, stijgingspercentage, het koershistorische belang en de Mont Ventouxfactor.


18 november 2022

De voorjaarsaanbieding van Uitgeverij Vrijdag staat online

We pakken uit met nieuwe titels van Erik Vlaminck, Walter van den Broeck en Patrick Conrad. Bovendien hebben we het voorrecht om de niet eerder gepubliceerde debuutroman van Roger Van de Velde uit te geven. Journalist Sarah Vandoorne ontrafelt de textielketen in Kleerkastvasten, terwijl Sarah De Grauwe en Luc Van den Broeck een bijzondere vrouw uit de Franse Revolutie aan ons voorstellen. Charles Ducal brengt een kritische en diepgravende analyse van fascistische en communistische ideeën.

We verwelkomen debutanten Chris Vanlangendonck en Greta Vandeborne. Van Ingrid Vander Veken verschijnt met Verloren een aangrijpende familiesaga en Celia Groothedde brengt met De crèchecrisis een scherpe kroniek van een aangekondigde crisis.


24 juni 2022

Deze boeken verschijnen in het najaar van 2022

Dit najaar nemen Erik Vlaminck en Jos Geysels de pen ter hand tegen armoede, verschijnt de nieuwe thriller van Tine Bergen en verwelkomen we Cabaretduo Grof Geschud met hun literaire romandebuut. Dirk Nielandt getuigt over zijn leven met MS, Philippe en Giovanni overwinteren en Bart Stouten neemt de lezer mee op een poëtische droomwandeling door Lissabon.

Daarnaast brengt Uitgeverij Vrijdag prentenboeken uit van Elisabeth Lucie Baeten en Femke Vanbelle, beide met illustraties van Flore Deman. Kris Van Steenberge en Sabien Clement ontroeren met een prachtig beeldverhaal, Don Vitalski keert terug naar het Rattenkasteel en Michel Follet publiceert zijn vijfde kermisboek. Bovendien verwelkomen we debutanten Anka Hashin, Sara Eelen en Antonia Mezzina.


Verwachte levertijd

  • België: 3-5 werkdagen
  • Nederland: 5-10 werkdagen
  • Europa: 5-15 werkdagen

Betaalmogelijkheden