Boekvoorstelling 'Sausage' - 26 september

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 09:18

Uitgeverij Vrijdag nodigt u uit voor de boekvoorstelling van Sausage. Een blik op Elizabeth II op zaterdag 26 september.

Inschrijven?

Stuur voor 23 september een mail naar cultuur.reserveren@berlare.be met daarin uw naam en het aantal personen waarmee u naar de boekvoorstelling wenst te komen.


Sausage. Een blik op Elizabeth II

 

Elizabeth II is een van de bekendste figuren in de wereld, maar toch is zij een groot raadsel. Zelden maakt ze haar mening kenbaar of toont ze – heaven forbid – enige emoties. Sommigen noemen haar daarom Elizabeth the Silent.

In Sausage licht Harry De Paepe een tip van de koninklijke sluier op. De Queen is naast vorstin en behoedster van het Geloof, ook dochter, echtgenote, moeder, grootmoeder en overgrootmoeder. Met gevoel voor (Britse) humor biedt De Paepe een blik op de passies van Hare Britse Majesteit.

Welke personen zijn belangrijk in haar leven? Hoe gaat ze om met haar premiers? Hoe is haar band met de eeuwige kroonprins Charles? Waarom vind je op haar landgoederen geen katten? Hoe rijk is ze eigenlijk? Is de koningin een verborgen comédienne? Waarom wordt ze sausage genoemd? En wat zit er nu in ‘s hemelsnaam in haar handtas? U vindt het antwoord op deze very British questions in Sausage.