HOMEWEBWINKEL / NON-FICTIE / BIOGRAFIE VAN VRIJDAG

Biografie van Vrijdag

Biografie


Auteurs

Maak kennis met enkele biografische auteurs uit ons fonds.

Bart Stouten is een van de bekendste stemmen van Klara, de klassieke radiozender van VRT. Zijn romans Kersen eten om middernacht (2013), Bidden om verboden vruchten (2015) en Het huilt voor jou (2017) zijn juichend ontvangen en verkocht. Kersen eten om middernacht werd in Nederland bekroond met de Grote Inktslaaf Literatuurprijs 2013. In 2019 verscheen Liefde en andere overvloed.

Daarnaast schrijft Stouten ook essays. Over Bach (2017) is een speelse wandeling door leven en werk van de grootste componist aller tijden maar ook een sprankelende reflectie op het leven zelf. In Over Proust & Beckett (2021)keert hij terug
naar zijn grote literaire liefdes die hem een leven lang inspireerden. 
In Lissabon. Een droomwandeling (2022) leert de lezer de stad van Pessoa aan de hand van dichters en hun poëzie kennen.

Steven Goegebeur is comedian en educatieve theatermaker. Hij toert al tien jaar met Straff en Lach eens met een ander, producties over pesten op school. Met de solovoorstelling De Geknipte Man maakte hij zijn geslaagde en fel gesmaakte intrede in de comedy.

Het grote publiek leerde hem kennen door zijn gevatte interacties en rake improvisaties als een van de ‘Foute vrienden’ (2BE), of zijn opgemerkte passages in ‘Een Laatste Groet’ (Canvas) en ‘Het Perfecte Koppel’ (één).

Els de Schepper is actrice, comédienne, zangeres en schrijfster. Bekend van vele tv-programma's en theatertournees door Vlaanderen en Nederland. Haar vorige boeken Het heeft zin en De Ziel die haar naam Zelf koos stonden maandenlang in de boekentoptien. 

Bij de start van haar nieuwe theatertour 'Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken' in maart 2019 verscheen ook haar boek De reis van de heldinOver het hobbelige maar avontuurlijke pad dat de heldin in spe tot nu toe heeft bewandeld.


Webwinkel

Bestel hier de biografische auteurs van Vrijdag.


Verwachte levertijd

  • België: 3-5 werkdagen
  • Nederland: 5-10 werkdagen
  • Europa: 5-15 werkdagen

Betaalmogelijkheden