HOMEWEBWINKEL / NON-FICTIE / ONTSPANNING VAN VRIJDAG

Ontspanning van Vrijdag

Culinair


Sport

Crypto

Reisverhalen

Dieren

Auteurs

Maak kennis met enkele auteurs uit ons fonds.

Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische twintiger die als voedingsconsulente dagelijks mensen begeleidt op hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Als enthousiast foodliefhebber en kok is haar deelname aan Komen Eten niet onopgemerkt gebleven. Via haar Instagrampagina @befitbeawesomebylaura deelt ze haar eigen gezonde recepten en workout-tips met duizenden volgers.

In het voorjaar van 2019 verscheen haar eerste kookboek bij Uitgeverij Vrijdag. Be fit, be awesome combineert simpele gezonde recepten met leuke work-outs die je overal kan doen en werd in het najaar van 2020 gevolgd door Be fit, be awesome 2.

Na het grote succes van haar vorige twee boeken kon een derde deel niet achterblijven. Be fit, be awesome 3 verscheen in 2022 en bevat meer dan 80 heerlijke en voedzame recepten die niet veel tijd en moeite kosten. Bij elk gerecht geeft Laura alternatieve ingrediënten en tips rond restverwerking, zodat je voedselverspilling tegengaat én geld uitspaart.

Karel Vereertbrugghen is jurist, muzikant, acteur en tekstschrijver voor radio en televisie. Hij was de bedenker en eindredacteur van tvprogramma’s als De Canvascrack en 1 jaar gratisZijn Karels Crypto verschijnt sinds september 2016 in dS Weekblad.

Op veler verzoek werd Karel ‘Cryptocrack’ Vereertbrugghen eindelijk bereid gevonden om zijn Karels Crypto’s te bundelen.  In de zomer van 2023 verschijnt voor het eerst een boek met tachtig gloednieuwe crypto's: Karels Crypto: de spiksplintere tachtig.

Michael Van Peel is stand-upcomedian sinds 2005, won Humorologie, de Culture Comedy Award én een vermelding op NOS Teletekst p. 421 samen met de hernia van Gordon. Zijn eindejaarsconférence ‘Van Peel overleeft’ wordt jaarlijks uitgezonden op Canvas en Radio. Hij schrijft ook columns voor De MorgenDe Standaard en P-magazine

Bij Vrijdag verscheen in 2016 zijn succesvolle boek Van Peel tot Evenaar, over onderweg zijn met een Vespa van Antwerpen tot Dakar. In 2021 publiceert hij zijn tweede boek, Nordkapp Stories, waarin hij de meest omslachtige manieren ontdekt om de Noordkaap te bereiken. Want de kortste weg is zelden de plezantste.


Webwinkel

Bestel hier de auteurs van Vrijdag.


Verwachte levertijd

  • België: 3-5 werkdagen
  • Nederland: 5-10 werkdagen
  • Europa: 5-15 werkdagen

Betaalmogelijkheden