HOMEWEBWINKEL / NON-FICTIE / WELZIJN EN MOEDERSCHAP VAN VRIJDAG

Welzijn en Moederschap van Vrijdag

Fysiek welzijn


Mentale welzijn

Moederschap


Auteurs

Maak kennis met enkele auteurs uit ons fonds.

Laura Van den Broeck is een jonge, dynamische twintiger die als voedingsconsulente dagelijks mensen begeleidt op hun weg naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Als enthousiast foodliefhebber en kok is haar deelname aan Komen Eten niet onopgemerkt gebleven. Via haar Instagrampagina @befitbeawesomebylaura deelt ze haar eigen gezonde recepten en workout-tips met duizenden volgers.

In het voorjaar van 2019 verscheen haar eerste kookboek bij Uitgeverij Vrijdag. Be fit, be awesome combineert simpele gezonde recepten met leuke work-outs die je overal kan doen en werd in het najaar van 2020 gevolgd door Be fit, be awesome 2.

Na het grote succes van haar vorige twee boeken kon een derde deel niet achterblijven. Be fit, be awesome 3 verscheen in 2022 en bevat meer dan 80 heerlijke en voedzame recepten die niet veel tijd en moeite kosten. Bij elk gerecht geeft Laura alternatieve ingrediënten en tips rond restverwerking, zodat je voedselverspilling tegengaat én geld uitspaart.

Michel Follet is sinds 1981 radio- en televisiemaker (voor en achter de schermen) met cinema en filmmuziek als vaste waarden. Hij schreef eerder boeken over het medialandschap, stalking, de wereld van blinden, tinnitus en hyperacusis. Recent
verschenen Een slag van de molen en Wanneer zien we u terug?

We worden er niet jonger op (november 2023) is het vervolg van het in 2021 verschenen relaas Wanneer zien we u terug?, over twee eigenzinnige negentigplussers in een woonzorgcentrum.

Uwe Porters is al meer dan tien jaar vroedvrouw in de eerste en tweede lijn, en sinds acht jaar ook moeder. Ze is een veelgevraagd spreker in de media en expert op het gebied van verloskunde, vroedkunde, seksualiteit en intimiteit. Van haar hand verschenen eerder de bestsellers Verlos ons. Verhalen van een vroedvrouw en Verlost, en nu? Groeipijnen van een moeder.

In De vrouw in de moeder (2024) neemt Uwe Porters je mee op haar ontdekkingsreis van vrouw naar moeder naar vrouw én moeder. Het is een voortdurend wringen, wroeten, vloeien en schuiven: van oermoeder tot seksgodin en alles ertussenin.


Webwinkel

Bestel hier de auteurs van Vrijdag.


Verwachte levertijd

  • België: 3-5 werkdagen
  • Nederland: 5-10 werkdagen
  • Europa: 5-15 werkdagen

Betaalmogelijkheden